ania: mam problem: log 0,5 8√3 - 2=?
kinunia18: i jeszcze jedno z którym klasa maturalna nie umiała sobie niestety poradzić<łącznie z sorką>
Kinunia18: hej mam takie zadanie a nie umiem go rozwiązać.. szczerze to moja sorka od matmy się nawet na nim wyłożyła.. może ktoś z Was mi pomoże
Moniaa: Ciągi... Pan Marian przy wzroście 172 cm waży 102 kg. Ma on duża nadwagę-jego współczynnik BMI
wrocławianka: Drogą biegnącą równolegle do toru jechał motocyklista z szybkością 72km/h. Po torach w przeciwną stronę jechał pociąg z szybkością 54km/h. Motocyklista mijał pociąg w ciągu
wrocławianka: Po sąsiednich torach jadą dwa pociągi z szybkościami 54km/h i 72km/h. Długości tych pociągów wynoszą 100m i 150m. Oblicz czas mijania się pociągów, gdy jadą w przeciwne
11111: oprocentowanie kredytów i lokat referat na ten temat
ewelina: 3/x3+1+2/2x2-2x+2-1/x2-1.to pilne/prosze o pomoc
ewelina...: (2x-1)/x2+2x-2x/x-3+x3-x2-3/x3-x2-6x
isteria: Proszę o pomoc oblicz pole trapezu równoramiennego o ramieniu długości 10cm opisanego ta okręgu o
kasia: dany jest okrąg o równaniu (x-3)2+(y-2)2=25. wyznacz miare kata wpisanego opartego na luku ktorego koncami sa punkty wspolne danego okregu i osi OY.
kax: okres polowicznego rozpadu pierwiastka to okres po ktorym z danej ilosci pierwiastka pozostaje jego polowa. Dla radu (Ra226) wynosi on 1560 lat. Po ilu latach najmniej, z 1g
Michał: Gdzie są odpowiedzi do zadań?
Betina92: Prosze o pomoc w wykonaniu zadania: Oblicz.
kasia: proszę o pomoc! suma pol wielokątow podobnych jest rowna 2442cm kwadratowe wyznacz pola wielokątow jezeli skala podobienstwa k=1,4
julka: Koszmar:(:( Dany jest ostrosłup prawidłowy trójkątny, w którym krawędzie boczne mają długość 6, kąt płaski ściany bocznej przy wierzchołku ostrosłupa ma miarę 60. Oblicz
mateusz744: Znajdź kwotę o 0,2% mniejszą niż 3000 zł.
mmmm: 1/5x + 3/10y = 2 -2x -y = -18
Adam: ratunku!w trójkącie prostokątnym suma długości przyprostokątnych wynosi 14. przy jakiej długości przyprostokątnych pole trójkata ma największą wartość
Sylwusia: pomocy! znajdz liczby spęłnijące jednocześnie nierówności: 2x2 + 17 + 30 ≥ 0 i - 1/2X2 4X< 8
betii: Proszę pomóżcie !Ostrosłup prawidłowy czworokątny o krawędzi podstawy a i wysokości h ma objętość równą 128cm3.Gdy krawędż podstawy zmiejszono o 2 cm , a wysokości nie