matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
isteria:
Proszę o pomoc
oblicz pole trapezu równoramiennego o ramieniu długości 10cm opisanego ta okręgu o promieniu 4 cm z góry dziękuje
25 wrz 19:09
aleks:
sumy boków przeciwległych są równe a+b=20cm , p=1/2 obwodu=20cm , P=p*r..→itd
13 paź 12:05