ksy: Witam i proszę o rozwiązanie zadania Robię to cały wieczór i nie mogę obliczyć.
Natalia: Na egzaminie student losuje 4 pytania z przygotowanego zestawu 45 pytań. Jeśli odpowie na
Natalia: Na egzaminie student losuje 4 pytania z przygotowanego zestawu 45 pytań. Jeśli odpowie na 4 pytania, otrzymuje ocenę bardzo dobrą, jeśli na 3 pytania - dobrą, na 2 - dostateczną.
ifken88: w ostrosłupie prawidłowym trójkątnym kąt między wysokością ostrosłupa a jego ścianą boczną ma miarę 30 stopni.oblicz objętość i pole powierzchni całkowitej tego
ifken88: oblicz pole powierzchni całkowitej i objętość ostrosłupa prawidłowego czworokątnego mając dane
ifken88: oblicz cosinus kąta,jaki tworzą dwie ściany czworościanu foremnego.podaj przybliżoną miarę tego kąta
Moi: Mam problem z jednym zadaniem... Czy ktos moglby mnie naprowadzic, jak zaczac, co powinnam zrobic? Oto ono:
v: Miejsca 0 tej funkcji... x2 - 3√3x - 2 = 0
madzik.: cześć wszystkim. jestem totalną humanistką i nie potrafię dać sobie rady z usuwaniem niewymierności z
agata17: Zadanie. Zapisz w postaci potęgi wyrażenia: a) 2*4*16*(1/2)do-2*23
mika: help! dla jakich wartości m równanie
mariol: hepl! dane jest równanie
moniiia: wyznacz takie wartości m dla których równanie (m-3)x2-2x+m-1=0
vronkaaa: Usuń niewymieroność z mianownika... (nie ma takiego przykładu tutaj na forum, prosze o pomoc)