30 wrz 17:12
Mycha: Δ=4-4*(m-2)=12-4m
12-4m>0
m<3
√Δ=2√3-m
x1=(2-2√3-m)/2=1-√3-m
x2=1+√3-m
0<1-√3-m<2 i 0<1+√3-m<2
-1<-√3-m<1 i -1<√3-m<1
1>√3-m>-1 i -1<√3-m<1
1>√3-m≥0 i 0≤√3-m<1
1>3-m≥0 i 0≤3-m<1
-2>-m≥-3 i -3≤-m<-2
2<m≤3 i 3≥m>2
m<3
2<m≤3
m∈(2;3)
2 paź 14:55
Zenio: Dlaczego się nieda dodać zadania
2 paź 17:22
Zenio: Nieda się dodać normalnie więc dodam tu
6x-4>x(1-3x) Ktoś pomoże

?
2 paź 17:25
admin: Zenio opisz mi co się dzieje jak próbujesz dodać.
Mi się udało
2 paź 17:27
Zenio: ja wpisuje normalnie zadanie i jak klikam na zobacz podgląd to dosłownie nic się
niedzieje podkreśla mi sie napis zobacz podgląd i nic więcej
2 paź 17:28
admin: Możesz teraz spróbować. Powinno być w porządku.
2 paź 17:32
Zenio: Próbowałem niestety dalej coś szwankuje
2 paź 17:36
Zenio: Teraz jak włączam zobacz podgląd to pokazuja się 2 oienka wyśli i edycja i gdy najeżdzam
na wyślij ten przycisk dostaje niebieską otoczke a gdy na niego klikam niestety nic się
niedzieje
2 paź 17:42
Jakub: Spróbuj przeładować stronę i jeszcze raz cokolwiek wpisać. Powinno być dobrze.
2 paź 17:55
piotr:
5 paź 16:45
anula: A={1,2,3,5,6,7} ; B={0,1,2,4,6,7,8,9}
13 paź 11:59