aa: W jaki sposób pozbyć sie modułu w poniższym równaniu? log2|x2-1| = 3
OLA: PROSZĘ O POMOC! Treść zadania : oblicz objętość i pole powierzchni całkowitej graniastosłupa prawidłowego trójkątnego, którego krawędź podstawy ma długość 8 cm i
mardok: tg2(π/5)tg2(2π/5)=5
Yui: uderzona bila potoczyła się z punktu A i po odbiciu od dwóch band zatrzymując się w punkcie B. W jakich odległościach od narożnika C odbiła się od band?
Gosia4444: Byłabym wdzięczna gdyby pan napisał co z czym trzeba połączyć aby powstał odpowiedni rysunek do tego zadania.
darekk1990: Witam, mam jeszcze jedno zadanie z logarytmów:
darekk1990: Witam, jutro zdaje logarytmy i mam problem z nastepującym zadaniem:
truskulowiec: Witam mam problem z raczej łatwym zadaniem, ale coś nie mam pomysłu. Oto rysunek:
patrycja: Wszystkie krawędzie ostrosłupa prawidłowego czworokątnego mają długość 4 cm. Oblicz objętość tego ostrosłupa.
She: Krawędz podstawy graniastosłupa prawidłowego czworokątnego ma długość 4√3. przekątne sąsiednich ścian bocznych wychodzące z jednego wierzchołka tworzą kąt 60* (stopni )
paweł: PC walca wynosi 80pi Obwod przekroju osiowego 40pi Oblicz V
pomocy!!!: Pp stozka wynosi 80pi Pb wynosi 40pi Oblicz V
Gosia4444: Koło rowerowe o promieniu 40 centymetrów obróciło się o 60 stopni. Jak wysoko będzie wentyl koła , który przed obrotem był w najwyzszym położeniu? PROSZE O SZYBKĄ