tofik: prosze o pomoc w zadaniu; długości krawedzi prostopadłościanu są do siebie w stosunku 2:3:4,przekątna
artur: hello help me mam uprościć
Shante: hello help me mam uprościć
Shantee: hello! help me mam to uprościć...
Kasiula: Zadanie:
Szabu: Potrzebna pomoc do zadania: Różnica między długością przekątnej i długością boku kwadratu wynosi 2 cm. Oblicz pole i
andzia: Boki pięciokąta maja 28cm 30cm 22cm 8cm i 18cm oblicz obwod pieciokata podobnego jezeli: jego najkrotszy bok ma 12 cm jego najdluzszy bok ma 21 cm
andzia: znajdz boki i kąty rownolegloboku o obwodzie 15 cm wiedzac ze jest on podobny do rownolegloboku o bokach 3cm i 8 cm oraz kącie ostrym 57stopni
saito: Każdy człowiek ma dwoje rodziców, czworo dziadków, ośmioro pradziadków, szesnaścioro
michał: log25 x 1/√8(pierwiastek64)-1/3
Prosz: Cześć Proszą wszystkich, którzy potrafią rozwiązać te przykłady o pomoc. A oto one: a)(√3 + 2√2)(4√3 - √2)=
amadeusz: taka mała nierówność : |x-3|-|2-x|>2
12354: cze proszę o pomoc z rozwiązaniem tego zadani będę wdzięczny, oto zadanie" Zwiń kartkę papieru w rurkę. Jakiej odległości przedmioty można obejrzeć przez tę rurkę z
J98: 1)Paznokiec u reki rosnie 0,5 mm na tydzien. Dlugosc wlosow zwieksza sie przecietnie o 1,2 cm w ciagu miesiaca. Co rosnie szybciej- wlosy czy paznokcie? Ile razy szybciej?
cd: oblicz pole i objetosc ostroslupa prawidlowego foremnego szesciokatny...gdzie R=20√3 i h=72...pomozcie bede wdzieczna
ilo: Ilu jest uczniów w klasie, jeśli wiadomo, że liczba utworzonych z nich uporządkowanych trójek jest 182 razy większa od liczby uczniów?
martyna: hej , witam wszystkich i bardzo prosze o pomoc w zadanku bo żle mi wychodzi wszystko oto one:
ania: Witam . Bardzo ale to bardzo prosze o pomoc w zadaniu, obliczam podstawiam do wzoru i nadal nic nie wychodzi dobrego.Z góry dziękuje za odp , pozdrawiam