Lucynka: jak najprościej obliczyć 3393 ?
damiannnn: witam mam problem z zadaniem i bardzo bym prosil o pomoc!: pieciu uczniów zdaje ustny egzamin dojrzalosci z matematyki. na ile sposobow moga byc im wystawione oceny w 6
slodkoo: Czy ktoś pomoże z równań wykładniczych ? Nie mam kompletnie pomysłu jak je zacząć. Czy ktoś pomógłby mi je rozwiązać ?
ooo: w polsce wydaje się rocznie 125 mln książek, w tym około 40 mln to podręczniki a 25 mln to literatura piękna. jaki procent książek które nie są podręcznikami stanowią książki z
zania11111: Objetosc ostroslupa prawidłowego czworokatnego jest równa 72 cm szescienne. Oblicz pole powierzchni calkowitej tego ostrosłupa jesli wiesz ze krawedz podstawy i wysokosc w tym
stato: Prawa de morgana. Jak je sprawdzić? (A u B)' = A' (iloczyn) B'
koklak: pytanie o nierówność wykładniczą a dokładnie o przykład zamieszczony na tej stronce (funkcja wykładnicza→nierówność
Paula: Na świecie jest kilkaset milionów osób mówiących po Angielsku.Obok podano, jaka część tych osób mieszka w czterech wybranych krajach.
kasia: bardzo prosze o pomoc W trapezie jego podstawy mają długość 10cm i 4cm, kąty przy dłuższej podstawie wynoszą 45stopni i 30stopni. Oblicz pole tego trapezu.
karolina: bardzo proszę o pomoc w trapezie równoramiennym ABCD odcinek (AB II CD) linia łącząca środki ramion ma długość
donata17: Trójkąt ABC o współrzędnych A=(-2, 1) B=(0, -1) C=(2, 4). Przesuń o wektor u=[1,4].Pomożcie
greg: prosze o pomoc z nastepujacymi zadaniami:
greg: prosze o pomoc z nastepujacymi logarytmami: