Anna: Oblicz sumę liczb naturalnych trzycyfrowych które przy dzieleniu przez 4 daja resztę 2
Anksunamun: witam serdecznie potrzebuje mądrej głowy zreszta jak wiekszość osób tutaj... mam pewne zadanko zapraszam osoby lubiące planimetrie
dora: Pomocy Określić dziedzinę f(x) = 1
anioł: dla których wartości X funkcja f(x)-1/2x2 + 2x przyjmuje wartości q(x)=x przedstawić graficznie wynik
Max: Mam problem z jednym zadanie nie potrafie nawet zaczac go plisssssss help my Zad.1Oblicz sume liczb naturalnych trzycyfrowych ktore przy dzieleniu przez 4 daja reszte
Poziomka: Właśnie przygotowuje się do sprawdzianu i zadania z tej stronki są mi bardzo pomocne.Dzięki.
Artur: dla których wartości (mER) równanie z niewiadomą x mx2 -3x-2,25m = 0
Artur: (4x4-2) : (x2 +2x) dacie rady? bo ja nie jakies bzdury mi wychodza
Artur: (2x-5)2=2(x-2.5)(x+3)-6(4x-10)
Kwiatuszek: pole kwadratu jest równe 128cm.oblicz jaką długości ma przekątna kwadratu
ABCD: Rozwiąż równanie: (x - 3)2 = (2x - 1)(x - 3)
ABCD: Do studni wrzucono kamień i usłyszano plusk po 3s. Jaka jest odległość do lustra wody? Ma wyjść 44,1 m
siata: Jak zrobić coś takiego? Dla jakich argumentów wartości funkcji f są mniejsze od wartości funkcji g? f(x)=2x+5 g(x)= 7x-3 błagam o pomoc jak najszybciej...
Załamana: Błagam...pomóżcie...siedzę nad tym 3 dzień...Oblicz dla jakiej liczby p spełniony jest warunek:
slawek: Dlaczego 1/3 * ln(3x) = ln(3) ?