matematykaszkolna.pl
plotki Basia: Eto ! Bogdanie! Chyba niedługo będziemy bezrobotni. Mało jakoś młodzieży na forum, a i zadania niezbyt ciekawe. No może w czerwcu zajrzą jacyś studenci. Pozdrawiam
20 maj 01:03
Eta: Witamemotka Jak chcesz? .... to mogę Ci dorzucić parę zadań Pozdrawiamemotka
20 maj 01:22
20 maj 01:23
Gustlik: Bo już po maturach, A za miesiąc to w ogóle chyba będziemy wszyscy bezrobotni. Szkoda, bo bardzo lubię pokazywać te metody, o których w szkołach się nie mówi, a które w większości są szybsze, a jeżeli niektóre nie są szybsze, to na pewno bardziej przyswajalne i ułatwiają życie na egzaminach i sprawdzianach. Pozdrawiam.
20 maj 01:31
Amaz: ej ale tamte zadania, co dał eta, to geometria analityczna, największy matematyczny topór
20 maj 09:45
Godzio: Ja bym to uznał bardziej jako urlop
20 maj 10:53
_All: emotka Nie martwcie się Jak dostane stertę zadań domowych na wakacje, więc na pewno będę Wam czas zajmować jak nie będę czegoś umiećemotka
20 maj 16:09
everyman: Jeśli to za mało, to polecam: http://www.artofproblemsolving.com/Forum/viewforum.php?f=217
20 maj 23:29
żelka: Rozwiąż równania z parametrem a (a e R)
a3−1 a(x−1)+a2−x 

=

a3+1 a(x−1)−a2+x 
Może tutaj mi ktoś z tym zadaniem pomoże, po piszecie "bezrobotni" a dzisiaj nikt na forum mi z tym nie pomógł..i nadal nie wiem jak się za nie w ogole zabrac. jedyne co ktoś napisał to "przemnożyć na krzyż" ale..przeciez bez założen to nie mozna sie za to zabrac... , dziękuję z góry jak ktoś poświęci swój czas emotka
21 maj 00:50
meduza: 52419
21 maj 01:09
meduza: 52539 tu masz rozwiązanie
21 maj 01:10