rozwiąż równanie
jaś: x2(x−2)(x2 +4)(x−3)2(x2−11x+28)=0
13 maj 14:54
max: POmocy
13 maj 15:02
piotr: x=0 ∨ x=2 ∨ x=3 ∨ x=4 ∨ x=7
13 maj 15:05
13 maj 15:08
13 maj 15:08
13 maj 15:08
max: cos mi sie nie zgadza
bo mam inny wynik
13 maj 15:17
max: ja tez robie to zadanie
13 maj 15:17
max: Piotr skad masz x=7
13 maj 15:18
a7: tak wynik jest inny
policz deltę
13 maj 15:18
a7: jednak ok
13 maj 15:20
a7: Δ=121−112=9 √Δ=3 x=7 lub x=4
13 maj 15:21
max: jak ok delta 49
13 maj 15:21
max: oki
13 maj 15:22
Jaś: DZIEKI

SUPER
13 maj 15:36