rachunek
nakolosie: Niech
P[X=2n] = α5−5, n=1,2..........
Obliczyć α, EX, α2X.
15 lut 13:54
kochanus_niepospolitus:
ooo ... zadanie nr 7
15 lut 13:55
nakolosie: oooo zamknij dupe
15 lut 13:57
kochanus_niepospolitus:
oooooooo ... ktoś się tutaj podirytował troszeczkę
15 lut 13:57
PW: nakolosie masz dostęp do internetu? To już parodia egzaminowania.
15 lut 14:14
Qulka: wykładowca wyszedł dla podniesienia poziomu

ale niektórym nawet internet nie pomoże
15 lut 14:20
Qulka: nie mówiąc o gotowych wzorach na tablicy

bo pozwolenie na własne notatki było za mało
15 lut 14:26
15 lut 14:34