matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Osie symetrii
Marta12:
Wyznacz równania osi symetrii odcinka AB, gdzie A=(−4,1), B=(0,3). Proszę o pomoc !
17 kwi 18:44
aniabb:
prosta AB y=1/2 x +3 symetralna y=−2x−2
17 kwi 18:47
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1223.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
17 kwi 18:48