Pole powierzchni czworościanu
Damian#UDM: Oblicz pole powierzchni czworościanu o wierzchołkach
A=(−1,1,4)
B=(4,0,3)
C=(−2,−3,1)
D=(1,2,−4)
25 cze 20:26
jc: Dodaj pola 4 ścian.
25 cze 20:31
Damian#UDM: Nie mam pojęcia jak policzyć pole każdej ściany
25 cze 23:18
Damian#UDM: Przypuszczam, że chodzi o wektory
25 cze 23:19
chichi:
A czym są ściany czworościanu? Liczenie pola trójkąta w R
3 to poziom liceum..
26 cze 01:21
Damian#UDM: Ooo, przyszłaś się ponabijać ze mnie?
26 cze 02:04
Maciess: Nie no, ale liczenie pól trójkątów i wiedza czym są ściany czworościanu to jest poziom liceum.
Też to wygląda dziwnie z mojej strony i zajeżdża lenistwem(?), bo pewnie nie wpisales prostej
frazy w google zanim dodałeś wątek.
26 cze 11:01
Damian#UDM: Zawsze sprawdzam na własną rękę zanim zacznę szukać odpowiedzi tutaj.
27 cze 17:48
27 cze 22:12
27 cze 22:17
Damian#UDM: Dziękuję
a7 za pomoc
28 cze 01:01
a7:
28 cze 02:04