Równanie prostej przechodzącej przez.
Alex: 1. Napisz równanie prostej przechodzącej przez :
P.A − ( 1 , 5 )
P.B − ( 0, 4 )
2. Napisz równanie prostej przechodzącej przez punkt P ( 1,3 ) o równoległej y = ( 2x+1 )
3. Zadanie z przedziałami
A = XE ( −5 , 7 )
B = XE < 0 , 9 )
AuB , AnB , A\B , B\A
7 cze 15:33
Blee:
1) I w czym problem ?
2) ponownie − i w czym problem ?
3) i także ponownie − i w czym problem ?
Byłeś na zajęciach ?
7 cze 15:37
Alex: Nie, nie byłem i nie wiem o co w tym chodzi
7 cze 15:38
7 cze 15:50
Alex: Dzięki wielkie
7 cze 15:52