matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz objętość sześcianu
mental2009:
Oblicz objętość sześcianu o przekątnej długości 4
√
2
28 lut 19:28
Gość :):
384
√
6
4
√
2
=a{3} a=
4
√
6
3
a
3
=
27
Chyba jakoś tak
28 lut 19:32
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/965.html
Masz tam zadania i sa one rozwiazane . Popatrz na nie . Jedno jest takie samo tylko inne dane
28 lut 19:33
Gość :):
128
√
6
Po skróceniu
9
5−latek mógłbyś zerknąć na moje zadanko ?
https://matematykaszkolna.pl/forum/347340.html
28 lut 19:35