11 paź 22:27
5-latek: Mialem pomoc bo taki przyklad dla mnie to pryszc
Ale nie pomoge dlatego ze swiadomie popelniasz drugi raz ten sam blad , a to oznacza ze
chcesz sie pobawic
11 paź 22:30
Patryk: Wskaż mi ten błąd, proszę.
11 paź 22:34
Patryk: Naprawdę myślisz, że mam czas i chęć na świadome popełnianie tych samych błędów?
11 paź 22:35
Patryk: Dobra, widzę, że chyba nie znajdę na tym "forum" pomocy, bo jak widzę nie pierwsza osoba ma tak
wysublimowane poczucie humoru, że czyjeś błędy interpretuje jako żarty.
11 paź 22:38
11 paź 22:38
Mila:
Jesteś dysgrafem?
I)
| a+√a2−b | | a+√a2−b | | a−√a2−b | | a−√a2−b | |
| +2*( |
| * |
| )12+ |
| = |
| 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
| | √b | |
a+2*√a2−(a2−b)4=a+2* |
| =a+√b |
| | 2 | |
11 paź 22:40
Mila:
Do odpowiedzi co wpiszesz?
11 paź 22:43
Mila:
II
będzie tak samo tylko przed 2 znak (−)
wynik potęgowania :
a−√b
11 paź 22:44
Mila:
Nie denerwuj się pięciolatku, miałam ucznia, który też mylił znak mnożenia z dodawaniem,
uparcie go pilnowałam, został finalistą olimpiady.
11 paź 22:46
11 paź 22:50