matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość wyrażeń
Adamo:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14287521_163824880725972_350363477_n.jpg?oh=98cb59f539a04c924487d35116547f4e&oe=57D474B6
8 wrz 18:24
Jack:
proste rzeczy, potegi
8 wrz 18:25
Adamo:
Proszę o pomoc
8 wrz 18:26
Adamm:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/3554.html
8 wrz 18:27
Jack:
Zdjecie niewyrazne, nic nie zrobie...
http://puu.sh/r4fBM/bae6380097.jpg
8 wrz 18:27
Janek191:
Wzoru
a
b
(
)
−n
= (
)
n
b
a
8 wrz 18:28
Adamo:
https://www.facebook.com/#
8 wrz 18:41
Adamo:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14302711_1031097553672558_1607770472_n.jpg?oh=88a3569b7d97be8617d7943013fb22bc&oe=57D39141
8 wrz 18:41