matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
stary pogromaca :
dane sa funkcje g(x)=−f(−x) oraz f(x) = ⎧ 1 gdy x≤2 oblicz ⎩ x−1 gdy x>2 oblicz a=g(−√5)*g(−√3)*g(−√2)
28 lis 18:12
sushi_gg6397228:
zmień dilera, bo Ci ....
https://matematykaszkolna.pl/forum/307610.html;
https://matematykaszkolna.pl/forum/307609.html
jak nie rozumiesz to powrót do 1 klasy
28 lis 18:14