matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
xoxo:
rozwiąz: |x
2
−16|−|x
2
−9|=7 |x
3
−x|+2x>2 |x−4|=|x+4|=0
4 paź 18:51
i:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
przejrzyj sobie te przykłady
4 paź 18:58
5-latek:
Bardziej te
https://matematykaszkolna.pl/strona/2545.html
4 paź 19:02