wykres
oopp7: narysuj wykres y= modul x − modul modul x
19 wrz 16:16
5-latek: Ile razy jeszcze wstawisz to samo zadanie ?
19 wrz 16:17
oopp7: to jest inne , przepraszam, ze mi net muli
19 wrz 16:19
Aga1.: Naprawdę y=IxI−IIxII?
19 wrz 16:22
oopp7: tak ...
19 wrz 16:23
5-latek:

Weź sobie na rozum
Przeciez jak narysujesz y=|x| (czarny wykres i nalozysz na to modul to przecież otrzymasz
y=|x|
czyli otrzymasz y=0 a wykresem tej funkcji jest ?
19 wrz 16:27
5-latek: Piszac y=0 miałem na myśli już przekształcony wzor twojej funkcji
19 wrz 16:28
oopp7: ok, dzieki
19 wrz 16:30
5-latek: jednak zanim przyjmę podziękowanie to napisz co jest wykresem funkcji y=0
19 wrz 16:31
Janek191:
Pewnie powinno być
y = I x − I x I I ?
19 wrz 16:32
oopp7: nie ... to co 5latek pisal ...
19 wrz 16:33
19 wrz 22:05
19 wrz 22:05
19 wrz 22:06