matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
oopp7:
narysuj wykres funkcji y=x− modul x
19 wrz 15:47
Janek191:
y = x − I x I x < 0 y = x − (−x) = 2 x x ≥ 0 y = x − x = 0
19 wrz 15:55
oopp7:
ok, dzieki
19 wrz 16:32
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/299285.html
19 wrz 22:05