matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
oopp7:
narysuj wykres f(x)=x − modul z x
19 wrz 15:36
:):
f(x)=x−|x| x>0 to f(x)=0 x≤0 to f(x)=2x
19 wrz 15:37
oopp7:
dzieki
19 wrz 15:48
Mila:
wykres: f(x)=x−|x|
19 wrz 21:42
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/299288.html
19 wrz 22:04