matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Michał:
oblicz log
2
√
2
8
1 kwi 00:24
Qulka:
2
1 kwi 00:25
Michał:
a moge prosić wytłumaczenie ?
1 kwi 00:25
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
wzór 2 od dołu c=2
1 kwi 00:27
52:
8=2
3
2
√
2
=2
3/2
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
1 kwi 00:27
Qulka:
wzór 6 od góry
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
1 kwi 00:28
Michał:
dziękuje
1 kwi 00:28