Z GÓRY DZIĘKI
him: NASZKICUJ WYKRES FUNKCJI Y=2(X−3)2+5 Z GÓRY DZIĘKI
27 lis 20:36
kasandra:
zerknij łaskawie tu
79 .....
27 lis 20:47
mm4:

k: y=4x −7
x=0 → y=−7 P(0,−7)
y=0 → x=
74 D(
74, 0)
27 lis 20:49
him: CZY TO JEST NAPEWNO OK
27 lis 21:03
Mateusz: To wykres funkcji kwadratowej a nie liniowej tam w wyrazeniu jest cos takiego y = 2(x−3)
2+5

jak tak to ten wykres jest zle
27 lis 21:05
mm4: jesli jest kwadrat to jest źle, ja zrobilem wykres do takiej funkcji jak him napisal
27 lis 21:09
Mateusz: no własnie wiem ze to jest mylące i mozna miec wątpliwosc a obok po lewej
<<<<<<<<−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− jest napisane jak sie robi indeks górny i dolny to do him−a
tak na przyszłość zeby pamiętał
27 lis 21:12
him: sory moja wina żle napisałam mateusz ma racje
27 lis 21:14
27 lis 21:22
him: pewnie dam rade dzięki
27 lis 21:24