lalka: 7
5 75
11
2 112
x
3 + x
2 + x + 1 x3 + x2 + x + 1
5
10 510
8
2x−1 + 4
x = 2 82x−1 + 4x = 2
2
2009 22009
64 = 8
2 = (2
3)
2 = 2
3*2 = 2
6 64 = 82 = (23)2 = 23*2 = 26
3
45 345
5
x2−2 5x2−2
x
x2 = e
ln xx2 = e
x2lnx xx2 = eln xx2 = ex2lnx
√3 √3
√121 √121
3√8 3√8
4√625 4√625
3
√2 3 √2
23
23
1
45
145
27 +
37 =
57
27 + 37 = 57
(1
23 − 2
78) *
45
(123 − 278) * 45
1 2 4
+
− 1
2 3 5
3x − 2
2x + 1
2 + 12
13 − 45
3 + 14
2 +
7 − 89
5
nawias
8
nawias
nawias
5
nawias
nawias
9
nawias
nawias
4
nawias
9!
=
(9−4)!*4!
⎧ x+y=5
⎩ x−y=3
⎧ x=3
⎨ y=4
⎩ z=6
| | ⎧ | x gdy x≥0 | |
| |x| = | ⎨ | |
|
| | ⎩ | −x gdy x<0 | |
⎧ x gdy x≥0
|x| = ⎨
⎩ −x gdy x<0
Wzory są na stronie
55 Wzory są na stronie 55
Na forum było już to zadanie tutaj
12318 Na forum było już to zadanie tutaj 12318
podkreślony,
pogrubiony podkreślony, pogrubiony
czerwony,
czerwony czerwony, czerwony
niebieski,
niebieski niebieski, niebieski
zielony,
zielony zielony, zielony
fioletowy,
fioletowy fioletowy, fioletowy
brązowy,
brązowy brązowy, brązowy
szary,
szary szary, szary




:((
:(







tiaaa




















<je
pizze>




































































>






















]




















































