matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
NWM
Damian . :
7. Oblicz odległość punktu A od środka odcinka BC, gdzie A = (1,3) B=(4,7) C=( −2, −3)
5 sty 19:42
Eve:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
lenistwo, to straszna przypadłość
5 sty 19:44
Janek191:
x
b
+ x
c
y
b
+ y
c
Oblicz S = (
;
)
2
2
a następnie I AS I
5 sty 19:44