oblicz pole
nie zdam z matmy: Oblicz pple rownolegloboku wiedzac ze jego boki mają długość a=6 i b=16 a kot ostry to 45
29 gru 20:43
Eta:
P= a*b*sin45o=................
29 gru 20:46
29 gru 20:47
nie zdam z matmy: Czyli pierwiastek z 3 podzielić na 2?
29 gru 20:47
nie zdam z matmy: Ok dziękuje
29 gru 20:48
29 gru 20:48
nie zdam z matmy: Ok dziekuje
29 gru 20:49
29 gru 20:50
matma: No właśnie jeszcze trygonometria i planimetria sparawdzian w piątek

.Problem w tym że ja nie
moge się nauczyć obliczen robić w odpowiedniej kolejności bo teorie to na pamięć
29 gru 20:53