matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Help
benio:
pomocy
na jutro potrzebuje to 64/3π * 8√3 = ? 72π + 12π * 12√3 = ? 36π * 12√3 = ? da sie to jakos jeszcze skrocic ? czy ma taki wynik zostac ?
23 mar 17:34
marta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/243191.html
ile razy mam to pisać?
23 mar 17:35
benio:
mowie o wynikach z tych zadaan
to nie jest tamto
23 mar 17:37
marta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/243189.html
23 mar 17:49