Niewiem czy dobrze zrobiłam :(
Sylwia997: Zapisz zbiory A i B w postaci przedziału lub sumy przedziałów. Wyznacz zbiory A u B
A = { x ∊ R ; x ≥ −2 i x< 3}
B = { x∊ R ; x< 1 lub x< 2}
14 gru 23:26
14 gru 23:28
14 gru 23:29
krystek: B sprawdź czy dobrze zapisałaś!
14 gru 23:34
Sylwia997: B {x ∊ R ; X < −1 i X>2 }
14 gru 23:40
Sylwia997:
14 gru 23:43
krystek:
14 gru 23:45
pigor: ..., jeśli tak , to AUB= AU∅= A= <−2;3)
14 gru 23:48
pigor: tam w B jest i , a nie lub
14 gru 23:49
krystek: ?
14 gru 23:50
krystek: zaraz poprawim na lub (zapewne)
14 gru 23:53
Sylwia997: tak tak LUB zamiast i
14 gru 23:56
pigor: .., ale możliwe, że Sylwia nie przywiązuje większej wagi do ... istoty
funktorów i / lub , stąd to "odbijanie od ściany do ściany" . ...
15 gru 00:00
Sylwia997: PIGOR moja pani od matematyki miesza mi w głowie tak , że "i" "lub" to już dla mnie bez różnicy
...................
15 gru 00:02
pigor: ... Uuuuu , przykra sprawa, ale skup się i jeszcze raz napisz uważnie
te zbiory A ,B . to na pewno
krystek ci pięknie to narysuje . ..
15 gru 00:08
Sylwia997: Pigor nie wiem ile masz lat i z skąd się urwałeś ale jeśli nie chcesz pomagać tylko nabijać się
z innych to po prostu nie udzielaj się proste jak 2x2
15 gru 00:10
5-latek: Napewno ma wiecej lat od ciebie i wie duzo wiecej .
A ty sie zabieraj do nauki i nie narzekaj
15 gru 08:29
pigor: .... , no tak; nie ma o czym gadać, a chciałem dobrze i co mnie spotyka
15 gru 11:00
Sylwia997: Widzę adwokaci też miło widziani

uczę się uczę cały czas aa skoro PIGOR ma więcej lat to
nie powinien zachowywać się jak jakiś durny 5−latek , Pozdrawiam
15 gru 11:56