Rozwiązania równań kwadratowych (rozwiąż równania)
2603gosia: zad1 10xkwadrat −6x+1=0
zad2 2xdo kwadratu −3x−20=0;
zad3 2xdo kwadratu −8x+8=0;
Pytanie brzmi rozwiąż równania
(to chodzi o równania równań kwadratowych)
Proszę na teraz dziękuję
7 gru 22:03
7 gru 22:07
Alfa: licz delty
7 gru 22:07
Bartek: Policz dla każdego deltę. Dalej wylicz x1 oraz x2 i wszystko.
7 gru 22:08
5-latek: Mysle ze skoro daje tu takie proste zadania do rozwiazania to najpierw powinna zapoznac sie z
teoria .
7 gru 22:11
7 gru 22:19