| 1 | 1 | 1 | 255 | ||||
+ | + | + ... + a = | |||||
| 2 | 4 | 8 | 256 |
| 1 | 1 | |||
a1 = | , q = | , | ||
| 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
an = a = | * ( | )n−1 = ( | )n | |||
| 2 | 2 | 2 |
| 1 |
| 255 | ||||||||||||
* | = | ⇒ | ||||||||||||
| 2 |
| 256 |
| 1 | 255 | 255 | ||||
⇒ 1 − ( | )n = | ⇒ 1 − a = | ⇒ a = .... | |||
| 2 | 256 | 256 |
Pozdrawiam.
Bogdanie.... wszystko już jasne ,że AROB nie jest Basią( tak jak myślałam)
Niestety , ale nie mam adresu mailowego do Basi ( a szkoda ?)
Może Jakub ma?.... pamiętam , że kiedyś podawała ten adres tu na forum
i o ile mnie pamięć nie myli , podawała go niejakiej dziewczynie
o nicku : "dwie kropki " czy "dwukropek " ( nie pamiętam dokładnie).
Poczekajmy na odpowiedź Jakuba
może zna adres mailowy do Basi.
Tak , jak już wspomniałam , to do Basi niepodobne , by przez tak długi czas
nie zajrzała na nasze forum ( to była Jej "część życia" , podobnie jak nasza).
Pamiętasz ,że nawet podczas urlopu ( gdy przebywała na Mazurach)
zaglądała tu z kafejki internetowej( o czym sama nam pisała)
Miejmy nadzieję ,że nic złego Jej nie spotkało i niebawem wróci .
PS: Nie możesz mi darować "roszady nicków" ?
Wybacz , to tylko dlatego ,że mniej wtedy zamęczają mnie
nasi "milusińscy" wzywający pomocy
Po za tym lubię
Wcześniej nie widziałam tego wpisu od Jakuba.
Strach mnie obleciał ( zimny pot mam na czole) .
Przemyślę , hmm ....... i jak napiszę , to Was powiadomię
Muszę się z tym "przespać"!
Bogdan , a czemu Ty nie chcesz? ......... powiedz?......
Myślę ,że należy to zrobić . Próbuję się wczuć w sytuację , która dotyczyła by
np. mnie. Byłoby mi miło ,że znajomi ze wspólnego forum troszczą się i zamartwiają
o mnie. To bardzo miły i sympatyczny gest.( tak myślę)
Mam na to dowód chociażby ostatni od AROB , jak zamartwiała się
"co dzieje się z Etą" ........ kiedy to nie rozpoznała "żólwika"
Dzięki AROB , było mi niezmiernie przyjemnie i miło
Więc jak? ....piszemy? .... np: jutro . ( jestem za)
.
.
I zostań Etą 
!
Tak mi się najbardziej podoba.
Dobrej nocy AROB i Bogdanie
.
Dobranoc
. Zaraz wysyłam do Basi pozdrowienia.
Dzięki ..... zatem pozostaje nam czekać z niecierpliwością na odpowiedź od Basi .
Mam nadzieję ,że odpisze i nas uspokoi