Oblicz log
kMK: Oblicz:
a) log69 + log64
b) log520 − log54
5 cze 23:13
Ajtek:
218 szósty i siódmy wzorek

.
5 cze 23:19
Eta:
logab+logac= loga(b*c) , logab− logac= loga(b:c)
a) log69+log64= log6(9*4) = log636= 2
b) log5(20:4) = log55=1
5 cze 23:19
Eta:
Hej
Ajtek 
( już za późno na "wzorek"
5 cze 23:20
kMK:
log69+log64=2
l0g520−log54=1
5 cze 23:20
Ajtek:
Eta
5 cze 23:21
bezendu: Eta masz chwilkę mam pewien problem ? rozwiązanie kMK wstawiłem ja
5 cze 23:22
Eta:
O co chodzi?
5 cze 23:22
5 cze 23:24
bezendu: Post 16:03
5 cze 23:25