matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trójkąt
xyz:
Obliczyć boki trójkąta ABC. dł.odcinka AB=
√
18
,kąt A = 90
o
, kąt B = 30
o
, kąt C 60
o
7 wrz 23:15
Bogdan:
Kliknij tu
397
7 wrz 23:19
Bogdan:
albo tu
2280
8 wrz 01:08