matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
aa:
Oblicz długość odcinka o końcach P=(−5, −2) i R=(−3,3), wyznacz współrzędne środka odcinka o końcach P i R.
27 mar 08:55
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
Oblicz długość.
27 mar 09:13
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
Obl współrzędne środka
27 mar 09:14
ryba:
czyli odległość: PR=
√
29
a spółrzędne środka (−4,1/2)
27 mar 10:50