Funkcje trygonometryczne
lukas: Hej kto mi pomoże z zadaniami z funkcji trygonometrycznych
20 mar 20:18
Dominik: a gdzie zadania?
20 mar 20:19
lukas: 4 sin 60 stopni *sin30 stopni −cos 30 stopni *sin 60 stopni =
20 mar 20:23
20 mar 20:26
lukas: tylko ja nie mam kiedy bo pracuję więc napisz mi jak to ma być jak możesz
20 mar 20:32
lol: O lol... nie ma kiedy przepisac 4 wartosci z tabelki
20 mar 20:33
lukas: Wytłumacz mi chociaż 1 przykład i podstaw to spróbuje sam
20 mar 20:35
krystek: Lenistwo do n−tej potęgi!
20 mar 20:37
lukas: Gdybyś miał prace i by ci kazano iść do szkoły też byś poszedł
20 mar 20:40
krystek: Oczywiście ,ale Ty masz umieć
20 mar 20:41
20 mar 20:42
lukas: To podstaw mi i zrób ten przykład to wtedy spróbuje inne sam
20 mar 20:43
lukas: Chyba się pomyliłeś na początku co
20 mar 20:47
krystek: ?
20 mar 20:48
lol: A co to za filozofia podstawić 4 wartości z tabelki?
20 mar 20:48
Ajtek:
Kto, się pomylił

Dobry wieczór
krystek, cześć
Saizou 
.
20 mar 20:50
krystek: 
,

dla Was!
20 mar 20:51
lukas: Sory mój błąd podam jeszcze raz PRZEPRASZAM
4 cos 60 stopni * sin 30 stopni − cos 30 stopni * sin 60 stopni =
20 mar 20:58
lukas: Hej pomóżcie proszę
20 mar 20:59
20 mar 21:01
Ajtek:
Stary

Zamiast wrzeszczeć pomóżcie, dawno byś to sam zrobił. Wystarczy podstawić wartości z
tabelki, którą pokazał
Saizou. A mnożyć i odejmować umiesz mam nadzieję.
20 mar 21:02
Saizou : witam Wszystkich
20 mar 21:02
lukas: nie jestem dobry z pierwiastków wiec chce pomocy od was przy tym zadaniu
20 mar 21:04
krystek: Pomoc≠wyręczania
20 mar 21:05
Krzysiek : | | 1 | | 1 | | √3 | | √3 | | 1 | | √3*√3 | | 3 | |
4* |
| * |
| − |
| * |
| =4* |
| − |
| =1− |
| =....... policz |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 4 | | 2*2 | | 4 | |
Prosze sie nie obrazac ale takie rzeczy to dzieci w podstawowce licza
√3*
√3=(
√3)
2=
√32 =3 zgodnie z ewzorem
n√an=a
20 mar 22:43
20 mar 22:44