matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ratunku !!!!
kala55120:
RATUNKU
podaj wzór na pole powierzchni całkowitej A) półkuli o promieniu R, B) graniastosłupa prawidłowego trójkątnego , którego wszystkie krawędzie są równe A C) sześcianu , którego przekątna jest równa D
19 mar 22:20
krystek:
A może rano ?
19 mar 22:21
kala55120:
nie bo jutro na 8:00 mam matme
19 mar 22:39
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1005.html
19 mar 22:47
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/968.html
19 mar 22:48
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/965.html
Do rana pouczysz sie i rozwiążesz.
19 mar 22:49
Edyta PK:
A)
https://matematykaszkolna.pl/strona/1005.html
P=2πR
2
B)
https://matematykaszkolna.pl/strona/968.html
Pc=2Pp+Pb
1
Pp=
a
2
√
3
4
Pb=3*a
2
19 mar 22:52
Edyta PK:
https://matematykaszkolna.pl/strona/965.html
c) Pc=2d
√
3
19 mar 22:55
kala55120:
dzięki wszystkim
19 mar 22:59