matematykaszkolna.pl
Narysuj wykres funkcji wykładniczej Lary: Narysuj wykres funkcji: 2−|x| +2 wiem że to chwile trwa, ale prosiłbym o faktyczne narysowanie. Z gry dziękuję.
9 gru 19:36
9 gru 19:40
Lary: to żeś mi narysował... to jak w takim razie narysować ten −|x| cwaniaczku!?
9 gru 19:42
Lary: jak nie wnosisz niczego przydatneo to w ogóle nie komentuj...
9 gru 19:42
asdf: Dlaczego masz pretensje do osoby, która też chce Ci pomóc?
9 gru 19:45
9 gru 19:47
Lary: bo nie wnosi niczego. uz wole nie widzieć żadnej odpowiedzi niż tą która nic mi nie tłumaczy. a skoro zadaje pytanie na forum to jest dość oczywiste że przejrzałem już artykuły które tu istnieją na dany temat z matematyki
9 gru 19:49
Lary: i taką pomoc to sobie Krystku w **** wsadź. nawet szkoda Ci czasu na napisanie 2 słów, tylko linki wrzucasz które i tak juz przeglądałem
9 gru 19:50
Lary: ba, nawet nie przeczyta informacji które są zawarte w tych odnośnikach, więc nie wie że nic tam nie wyjaśnia jak postępować w tym konkretnym przykładzie...
9 gru 19:53
asdf: Albo wziąłeś za dużo, albo dzisiaj nie brałeś...Nie dziwie się, że nie chce Ci nikt pomóc − zachowujesz sie jakby to byl kazdego obowiazek. Ja tez juz koncze wypowiadanie się tutaj. Dałbym Ci odpowiedź, ale nie zasługujesz na nią.
9 gru 20:11
ZKS: Przeproś a może ktoś Ci pomoże. emotka
9 gru 20:25