matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Karolina:
Sprawdź czy:
3
√
2+
√
5
+
3
√
2−
√
5
= 1
1 mar 19:37
Eta:
wskazówka:
√
5
+1
5
√
5
+3*5+3
√
5
+1
8
√
5
+16
(
)
3
=
=
=
√
5
+2
2
8
8
1 mar 19:41
Karolina:
nie rozumiem...?:(
1 mar 19:43
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/125163.html
Tu masz 2sposób
1 mar 19:47
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/129487.html
1 mar 19:48