matematykaszkolna.pl
Neko: Mały błąd przy zadaniu 4r2 a nie 4x2
15 maj 17:18
Neko: Przy zadaniu(w treści) 2
15 maj 17:18
Jakub: Dzięki Już poprawiłem.
15 maj 20:53
F1: Hej Jakub kiedy zrobisz rozwiazania zadan do konca? Ktorego maja?
16 maj 13:43
Bernard: Panie Jakubie, jak Pan ocenia poziom tegorocznej matury rozszerzonej z matematyki? Czy arkusz był trudniejszy niż w zeszłym roku? Trzeba jednak przyznać, że 180 minut było jednak zbyt mało jak dla średniego ucznia z matematyki:(
16 maj 16:45
T.: Może nie jestem Panem Jakubem, ale stwierdzę, że troszkę trudniejszy niż w zeszłym roku. Mniej typowych zadań.
16 maj 19:01
Kacper93Mat: Mnie osobiście wydaje się, że moja 1 matura(zeszłoroczna) była trudniejsza. Te zadania wydają mi się takie oczywiste, właściwie nie trzeba było w większości zadań jakkolwiek się starać, wyniki praktycznie same przychodziły, po wykonaniu 1, 2 kroków.
16 maj 19:41
Jakub: Dla mnie zadanie z obecnej matury były łatwiejsze niż z ubiegłorocznej. Trudno jednak się wypowiadać w imieniu wszystkich, ponieważ różni ludzie mają lepiej opanowane różne działy. Ta matura mogła jednym podejść, a innym wprost przeciwnie.
21 maj 15:34
Neko: Będę miał w granicach 60−70%, zależy, bo nie ma klucza to ciężko mi policzyć. Mam nadzieje że wystarczy by się dostać na studia. W sumie w mojej opinii zeszłoroczna była prostsza, ale tutaj poradziłem sobie w miarę, głupio straciłem parę punktów ale to tylko moja wina. Jestem ciekawy matur czerwcowych, chętnie je porównam
21 maj 15:38
F1: Ja będę miał ponad 90 procent ... Może 94−96. Maturę uważam za prostą.
24 maj 15:25
IoIek: jestem wściekły na siebie za zadanie z planimetrii, wszystkie klepałem; a tu walnęli takie o coś dziwnego; zresztą jak ktoś napisał − dla przeciętnego ucznia było za mało czasu, zdążyłem wykminić 8 zadań, liczę na 60%−70%
24 maj 21:58
dziśprawdziwychcyganówjużniema: Neko, mam tak samo, pod koniec wpadłem jak zrobić 3 zadania których nie wiedziałem, lecz za mało czasu było na te 12 zadań, liczę tak na 60−70% o ile sie nie przyczepią do sposobu zapisu itp. Według mnie zeszłoroczna matura była łatwiejsza, chociażby zadanie z ostrosłupem i z planimetrii, kombinatoryka, prawdopodobieństwo było łatwiejsze, może ta matura nie była dużo trudniejsza ale według mnie trochę trudniejsza niż rok temu.
29 maj 17:19
GIE: ja mam jakies 60−70%, i uwazam ze ta matura byla najlatwiejsza, wazne ze dostalem sie na politechnike emotka
29 maj 22:35
Patryk: Panie Jakubie zdałem rozszerzenie na 78%
28 cze 11:31
Ania: Kochany Panie Jakubie! Byłam w liceum przez 3 lata w klasie humanistycznej. 3 miesiące przed maturą wpadłam na pomysł zdawania rozszerzonej matmy i pójścia na uczelnię techniczną. Udało się, zdałam dzięki Pańskiej stronie na 74 %. Dzięki!
2 lip 15:29
maturzystka: a ja zdalam na 86% z rozszerzenia i jestem bardzo zadowolona z tego powodu, zobaczymy czy sie dostane jeszcze na uczelnie, trzymajcie kciuki emotka
8 lip 07:29
Kudlaty: https://matematykaszkolna.pl/strona/1745.html dostałem sie tutaj z odpowiedzi do ostatniego zadania.
26 mar 22:29
Werka: Witam! Gdzie mogę znaleźć odpowiedzi do matury?
29 kwi 12:12
Jakub: Klikaj niebieskie linki na poprzedniej stronie.
29 kwi 13:58
Jakub: @Kudlaty Dzięki, już poprawiłem.
29 kwi 14:01
Werka: Dzięki Jakub. emotka
29 kwi 15:53