Dany jest odcinek o końcach K=(-2,4) L=(x,4). Długość odcinka jest równa 5
Nithus: Dany jest odcinek o końcach K=(−2,4) L=(x,4). Długość odcinka jest równa 5.Zatem:
A. L=(3,4) B. L=(3,4) lub L=(7,4) C.L=(−7,4) D. L=(3,4) lub L=(−7,4)
12 cze 13:57
12 cze 14:02
ICSP: (x+2)2 = 25
(x+2)2 − 52 = 0
(x+2+5)(x+2−5) = 0
(x+7)(x−3) = 0
Teraz już dokończysz sam bez problemu.
12 cze 14:04
k: długość odcinka o końcach A(2, −1) i B jest równa 5, gdy
a. B(−2,4)
b. B(1, −3)
c. B(7 , 1)
d. B(5, 3)
7 kwi 21:52
7 kwi 21:53
k: długość odcinka o końcach A(2, −1) i B jest równa 5, gdy
a. B(−2,4)
b. B(1, −3)
c. B(7 , 1)
d. B(5, 3)
7 kwi 22:02
wredulus_pospolitus:
o po co powtarzasz ... skorzystaj z tego co ci podałem a nie głupa walisz
7 kwi 22:05