/
Kasia: https://matematykaszkolna.pl/forum/96115.html
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
21 maj 20:32
XXe: A+C=B+D z tego wyliczysz kąty
21 maj 20:34
Kasia: dalej mi to nie ułatwia sprawy...
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
21 maj 20:42
XXe: no jak to nie
872
21 maj 20:46
Kasia: to rozwiąż bo jakoś mi to się nie udaje
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
21 maj 21:22
Kasia: naprawdę nikt nie potrafi mi pomóc?.. ehh.. proszę raz jeszcze bardzo o pomoc..

function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
21 maj 21:34
XXe: ok juz zrobie
21 maj 21:49
XXe: to z kątami a)
a+c=3x
b=2x
a+c=b+d
3=2+d
d=1
a+c=180
3x=180
x=60 stopni
21 maj 21:51
XXe: c) a:b:c=1:2:3
a=x b=2x c=3x d=2x(45°)
21 maj 21:58