pomocy prosze
45 Bartek :(: Rozwiąż następujące równania i niewymierności.
a) −3x2+5x+2=0
b) x2<2x
c) (4−x)2−25=0
d) 2x2>9
10 kwi 17:52
45 Bartek :(: :(
10 kwi 18:24
Dawid: nie wiesz jak rozwiazac a) nawet ?
10 kwi 19:06
10 kwi 19:06
Dawid: w b) x2−2x<0
c) wzor skruconego mnozenia (4−x)2=16−8x+x2
d)2x2−9>0
10 kwi 19:07
10 kwi 19:13
bartek : Rozwiąż równanie 6x2+x−2=0
10 kwi 21:38
Mila: policz Δi pierwiastki wzory znasz ?
10 kwi 21:54
bartek : znam wzory..
10 kwi 22:24
ICSP: to czemu nie liczysz?
10 kwi 22:25