pomocy
ona: Liczba 9log3 16 jest rowna
7 kwi 17:51
Kejt:
log316=log9...
dokończ..
7 kwi 17:52
ona: ale tylko tyle jest podane
7 kwi 17:53
ona: a juz wiem
7 kwi 17:54
Kejt: zamień podstawę logarytmu na 9..
7 kwi 17:54
ona: w sumie to nie wychodzi mi

a musi wyjsc 256
7 kwi 17:57
Kejt: przedostatni wzór:
218
7 kwi 17:59
ona: zrob mi prosze to zadanie
7 kwi 18:10
Kejt: nie zrobię Ci go. w czym tkwi problem?
7 kwi 18:15
ona: w tym ze to nie wychodzi 256
7 kwi 18:16
Kejt: wychodzi.. policz jeszcze raz..
7 kwi 18:18
ona: licze i nie wychodzi serio:(
7 kwi 18:22
Kejt: pokaż.. zapisz jak liczysz..
7 kwi 18:44
lol: liczba wymierna x, taka że 11/13 < x < 12/13 , morze być równa
19 sty 16:08
ICSP: nie "morze"
19 sty 16:09
Dam!: tu trzeba skorzystać wprost z własności:
=32log316
=3log3162
=162
=256
19 sty 16:27
Kwk: x=23/26
14 kwi 17:04
MM: boze jakie to pojebane
22 lis 20:33