matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
mateusz 12345:
Pomocy
Oblicz różnicę i podaj wzór ogólny ciągu arytmetycznego (an) gdy: a1= −4 i a4=5 a1=9 i a6=61\2 a1=13 i a10= −23
3 kwi 14:58
jaaa:
Też mi potrzebne
18 gru 19:39
bezendu:
https://matematykaszkolna.pl/strona/264.html
18 gru 19:42
Radek:
a
4
−a
1
=3r 3r=5+4 r=3 dalej już wiesz chyba jak
?
18 gru 19:44