funkcje
kasia: Oblicz pole trójkąta ograniczonego prostą y=−3x+2 oraz osiami układu współrzędnych
8 mar 21:46
ICSP: To już było... Poszukaj nawet kobi eta zrobiła to zadanko
8 mar 21:48
kobieta:
8 mar 23:52
ICSP: Imponujący refleks
8 mar 23:54
kobieta:
Mam jeszcze na głowie rodzinkę
8 mar 23:57
Ajtek: Tutaj jest link:
83917
kobieta=eta

Czy mam rozdwojenie jaźni

9 mar 00:35
Jack:
...wtedy i tylko wtedy, gdy Ajterk=Gustlik
9 mar 00:46
Ajtek: Czyli wszystko ze mną w porządku, ufff.
Ale mnie
ICSP podszedł 6 (słownie: sześć) postów wyżej

.
9 mar 00:52