PRZEDZIAŁ
madzia: PRZEDZIAŁ (−∞;−3> JEST ZBIOREM WARTOŚCI FUNKJI
4 mar 22:43
ICSP: i
4 mar 22:54
Eta:
Pewnie jest? ...... skoro tak piszesz

Tylko co dalej?
4 mar 23:08
madzia: a fx =−3x2 b fx=(x−3)2−3 cfx=−3(x−3)2 −3 dfx=(x+3)2 −3
4 mar 23:12
ICSP: Eta jak sądzisz c
4 mar 23:13
madzia: ale oblicznie jak się to oblicza za x podsatawia sie −3 tak
4 mar 23:14
Eta:
parabola ramionami do dołu i y
w= q= −3
to która odp pasuje?
napisz ....... powiem czy dobrze
4 mar 23:15
madzia: powiecie mi jak to obliczyć

?
4 mar 23:16
4 mar 23:17
madzia: jesteście tam

4 mar 23:18