matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
kon:
Rozwiąż równanie x
2
+2x−3=0 x(x+2)−3=0 (x−3)*(x+2) x−3=0 x+2=0 x=3 x=−2 cos tu nie gra
24 lut 20:28
kon:
ojej delta !
24 lut 20:32
kon:
ale gafe pusciłem ..
24 lut 20:39
andy:
https://matematykaszkolna.pl/forum/81765.html
nie ogarniam.....
24 lut 20:48
andy:
popraw może
24 lut 20:48