:/
kuba: Bogdan pomozesz?
x1+3x2+7x3+5x4+5x5+2x6=2
x1+2x2+4x3+3x4+4x5+3x6=2
x1+x2+x3+2x4+x5=2
21 lut 01:25
kuba: wyniki poprawne to kolejno 2 3 4 a nie 2 2 2 jak wyzej
21 lut 01:37
TEDE: Pomogła Bogna i Bogny program.
21 lut 01:54
Izabela: troche byłoby z tym roboty, ale ja bym to zrobiła eliminacją gaussa
tworzysz tablice z wpółczynników i kombinujesz mnożąc dzieląc dodając (w wierszach lub
kolumnach) zeby pod główną przkątną otrzymać 0.
21 lut 08:58
kuba: glowna przekatna w macierzy prostokatnej?
21 lut 22:05
21 lut 22:23
kuba: macierz prostokatna nie ma chyba glownej przekatnej
21 lut 22:46