matematykaszkolna.pl
pomocy marynarz: narysuj w ukladzie wspolrzednych polplaszczyzne a) y ≤ - x + 3 b) y < 3 c) x ≥ 5 tutaj nie czaje o co chodzi moze ktos to zrobic
2 lut 23:16
grabek177: malujesz wykresy a) y=-x+3 b) y=3 c) x=5 na pierwszym zaznaczasz wszystko co jest pod tą prostą z tą prostą w drugim zaznaczasz wszystko pod prostą w trzecim wszystko na prawo od prostej i z tą prosta zaznaczasz się znaczy zamalowujesz, zakreślasz czy coś takiegos przynajmniej mi się tak wydaje
2 lut 23:23
marynarz: fajne objasnienie tylko nic z tego nic nie kumam
2 lut 23:24
marynarz: widze chlopie ze w ogole w tymnie jeste zorientowany jakpiszesz teksty w stylu takmi sie wydaje,za taka pomoca to ja dziekuje
2 lut 23:28
marynarz: blagam niech ktos zrobi te zadanie pol ludzku bo do tejpory co jest napisane to dla mnie kompletny belkot,a po za tym to nie jest rozwiazanie tego zadania
2 lut 23:33
marynarz: ludzie tomoje ostatnie zadania zrobicie mi je to wtedy bede wolny od tych nieszczesnych zadan
2 lut 23:38
marynarz: to moje ostatnie zadanie bede mial je zrobione to bede mialjuz swiety spokoj wiec mipomozcie emotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
2 lut 23:45
Bogdan: marynarzu - odpowiadam tutaj. Ja nie muszę nic wymyślać, ja to umiem, a Ty takie banalne dla maturzysty zadania, które od wczoraj pod różnymi nickami wrzucasz, powinieneś już dawno umieć sam rozwiązywać. Tu obok w dziale o funkcji liniowej znajdziesz potrzebne informacje i poradź sobie. Wkrótce będziesz chciał otrzymać świadectwo dojrzałości, tak kiedyś nazywano świadectwo maturalne, wykaż się więc dojrzałością.
2 lut 23:48
marynarz: wczoraj to ja bylem za granica a na tym forum dopiero jest od dzis nie wiem o co ci chodziz ta zmiana nickow
2 lut 23:51
marynarz: fajne informacje w tym dziale tylko ze tam nic nie ma na ten temat,moze cos jest ale ja na tym w ogole sie nie znam i nie rozrozniam tego nic nie ma tam na tematjakis tam polplaszczyzn
2 lut 23:54
gumiś: I co Marynarzu ? dotarło to do Ciebie ? Czy w dalszym ciągu nie? Wniosek : nie możesz otrzymać świadectwa dojrzałości! Przykre to !... ale prawdziwe! Zastanawiam się kto , dopuścił Cię do maturalnej klasy? Z taką wiedzą , to czwartej klasy szkoły podstawowej nie powinieneś ukończyć! Robisz z siebie poprostu błazna ?... i tyle!
2 lut 23:58
marynarz: to robisz z siebie błazna piszac takie glupoty emotikonka! z kims mnie mylicie dziwni ludzie
3 lut 00:01
marynarz: kurwa powiem tak jestescie jacys nieteges,poniewaz piszecie jakies glupoty niby omnie a ja ta osoba nie jestem powiem wam takidxcie obydwoje sie leczyc emotikonkaemotikonkaemotikonka
3 lut 00:04
marynarz: robicie z tego postukompletna siare
3 lut 00:05
łódź podwodna: zielona z matmy emotikonka
3 lut 00:08
marynarz: myslicie ze jestescie jakas zajebana inteligencja bo umiecie jakas matme ,ktora ludzia wogole nie jest potrzebna do zycia ,jedynie co z matmy potrzebne to liczby bo na nich da sie cos pliczyc i sa uzywane w zyciu codziennym,a jakies pierdoly typu a + b i tak dalej to kompletne glupoty sa przeciez na literach z alfabetu nic nie da sie policzyc jakis duren to wymyslil zeby liczyc na literach . doniczego to sie nie przyda w zyciu matematyka to przedmiot zupelnie nie potrzebny i nie samowicie glupi emotikonka jedyna rzecza w tymprzedmiocie sa liczby emotikonka! a nie jakies glupie literki emotikonkaemotikonka i sie dziwic ze tu tyluludzi zaglada jak takich glupot nawet nie kumaja tylko potem tacy co nie rozumieja sie wkurzaja, bo matma zawsze im zawadza a z innych przedmiotow im idzie bardzo dobrze tak jest wlasnie ze mna
3 lut 00:12
korek: Słownictwo, styl wypowiedzi i jej forma - humor zeszytów. Inteligencja to zdolność rozwiązywania problemów (Piaget). Inteligencja to dostrzeganie zależności (edukacja relacji), relacji i wyciągania wniosków (edukacja korelacji). (Spearman). Inteligencja to zdolność uczenia się (G. Ferguson). Inteligencja to zdolność do przetwarzania informacji na poziomie abstrakcyjnych idei (np. umiejętność dokonywania obliczeń matematycznych) ... Inteligencja to zespół zdolności umysłowych umożliwiających jednostce sprawne korzystanie z nabytej wiedzy oraz skuteczne zachowanie się wobec nowych zadań i sytuacji. Inteligencja to zdolność ogólna do celowego działania, racjonalnego myślenia i skutecznego radzenia sobie z trudnościami. [D. Wechsler] itd.
3 lut 00:32
Jakub: Spokojnie marynarz nie ma co się denerwować. W końcu po to się uczyć aby też zostać tą jak to napisałeś z* inteligencją. Punkt a) robisz jak na tej stronie 1239 b) jak na tej stronie 1241 c) jak na tej stronie 1675 Tam są inne liczby niż u ciebie, ale się robi tak samo. Poczytaj, pokombinuj i napisz jak ci poszło.
3 lut 00:36
marynarz: dzieki za podpowiedz teraz wszystko gra iwlasnie taka chcialem otrzymac pomoc jeszcze raz wielkie dzieki emotikonkaemotikonka
3 lut 10:05