pomocy
marynarz: narysuj w ukladzie wspolrzednych polplaszczyzne
a) y ≤ - x + 3
b) y < 3
c) x ≥ 5
tutaj nie czaje o co chodzi
moze ktos to zrobic
2 lut 23:16
grabek177: malujesz wykresy
a) y=-x+3
b) y=3
c) x=5
na pierwszym zaznaczasz wszystko co jest pod tą prostą z tą prostą
w drugim zaznaczasz wszystko pod prostą
w trzecim wszystko na prawo od prostej i z tą prosta
zaznaczasz się znaczy zamalowujesz, zakreślasz czy coś takiegos
przynajmniej mi się tak wydaje
2 lut 23:23
marynarz: fajne objasnienie tylko nic z tego nic nie kumam
2 lut 23:24
marynarz: widze chlopie ze w ogole w tymnie jeste zorientowany jakpiszesz teksty w stylu takmi sie
wydaje,za taka pomoca to ja dziekuje
2 lut 23:28
marynarz: blagam niech ktos zrobi te zadanie pol ludzku
bo do tejpory co jest napisane to dla mnie kompletny belkot,a po za tym to nie jest
rozwiazanie tego zadania
2 lut 23:33
marynarz: ludzie tomoje ostatnie zadania zrobicie mi je to wtedy bede wolny od tych nieszczesnych
zadan
2 lut 23:38
2 lut 23:45
Bogdan:
marynarzu - odpowiadam tutaj. Ja nie muszę nic wymyślać, ja to umiem, a Ty takie
banalne dla maturzysty zadania, które od wczoraj pod różnymi nickami wrzucasz,
powinieneś już dawno umieć sam rozwiązywać.
Tu obok w dziale o funkcji liniowej znajdziesz potrzebne informacje i poradź sobie.
Wkrótce będziesz chciał otrzymać świadectwo dojrzałości, tak kiedyś nazywano
świadectwo maturalne, wykaż się więc dojrzałością.
2 lut 23:48
marynarz: wczoraj to ja bylem za granica a na tym forum dopiero jest od dzis nie wiem o co ci
chodziz ta zmiana nickow
2 lut 23:51
marynarz: fajne informacje w tym dziale tylko ze tam nic nie ma na ten temat,moze cos jest ale ja
na tym w ogole sie nie znam i nie rozrozniam tego nic nie ma tam na tematjakis tam
polplaszczyzn
2 lut 23:54
gumiś: I co Marynarzu ? dotarło to do Ciebie ?
Czy w dalszym ciągu nie? Wniosek : nie możesz otrzymać świadectwa dojrzałości!
Przykre to !... ale prawdziwe!
Zastanawiam się kto , dopuścił Cię do maturalnej klasy?
Z taką wiedzą , to czwartej klasy szkoły podstawowej nie powinieneś ukończyć!
Robisz z siebie poprostu błazna ?... i tyle!
2 lut 23:58
3 lut 00:01
3 lut 00:04
marynarz: robicie z tego postukompletna siare
3 lut 00:05
3 lut 00:08
3 lut 00:12
korek:
Słownictwo, styl wypowiedzi i jej forma - humor zeszytów.
Inteligencja to zdolność rozwiązywania problemów (Piaget).
Inteligencja to dostrzeganie zależności (edukacja relacji), relacji i wyciągania wniosków
(edukacja korelacji). (Spearman).
Inteligencja to zdolność uczenia się (G. Ferguson).
Inteligencja to zdolność do przetwarzania informacji na poziomie abstrakcyjnych idei (np.
umiejętność dokonywania obliczeń matematycznych) ...
Inteligencja to zespół zdolności umysłowych umożliwiających jednostce sprawne korzystanie
z nabytej wiedzy oraz skuteczne zachowanie się wobec nowych zadań i sytuacji.
Inteligencja to zdolność ogólna do celowego działania, racjonalnego myślenia i
skutecznego radzenia sobie z trudnościami. [D. Wechsler]
itd.
3 lut 00:32
Jakub: Spokojnie marynarz nie ma co się denerwować. W końcu po to się uczyć aby też zostać tą
jak to napisałeś z* inteligencją.
Punkt a) robisz jak na tej stronie
1239
b) jak na tej stronie
1241
c) jak na tej stronie
1675
Tam są inne liczby niż u ciebie, ale się robi tak samo. Poczytaj, pokombinuj i napisz jak
ci poszło.
3 lut 00:36
3 lut 10:05