matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zwiazki miarowe w trojkatach
GAGA:
wyznacz dlugosc odcinka X
2 sty 12:14
Nowy Rok:
2280
2 sty 12:33
Marcin W:
c) x
√
2
=7 x=3,5
√
2
f) 3
√
2
*
√
2
=x x=6
2 sty 12:44
Nowy Rok:
Niech
GAGA
nie będzie
GAPA
w Nowym Roku i sam liczy
2 sty 12:46